Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

K2R Χρωματοσυλλέκτες 30 Τεμάχια

807418
K2r Νέο Colour Catcher Complete Action 30 φύλλα. Η καλύτερη άμυνα ενάντια στα ατυχήματα αποχρωματισμού. Το Colour Catcher: -Αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού -Επιτρέπει τις πλύσεις ανάμεικτων χρωμάτων -Προστατεύει τη ζωντάνια των χρωμάτων -Αποτρέπει το γκριζάρισμα -Αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες -Αποτρέπει την προσκόλληση υπολειμμάτων πλύσης.
Πριν τη χρήση Οδηγίες χρήσης: -Τοποθετείστε το φύλλο μέσα στον κάδο του πλυντηρίου πριν τα ρούχα. -Προσθέστε τα ρούχα και το απορροφητικό και ξεκινήστε τη πλύση ως συνήθως. -Αφαιρέστε το φύλλο αμέσως μετά την πλύση. Κατάλληλο για πλύσιμο στο χέρι και για το πλυντήριο και για όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές και όλα τα υφάσματα. Ασφαλές για το στεγνωτήριο.
Κατασκευαστής Διανέμεται στην Κύπρο από GPM-Henkel Ltd, T.K. 17146, C-2261 Λατσιά. Τηλεφωνικό Κέντρο Δηλητηριάσεων: 1401.
Net Contents 30 Pieces / Τεμάχια
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προφυλάξεις: Ορισμένα υφάσματα είναι πιο ευαίσθητα στους αποχρωματισμούς: σκούρα και έντονα χρωματισμένα υφάσματα, βαμβακερά και μη ανεξίτηλα χρωματιστά ρούχα. Για αυτά, συνιστάται η αύξηση του αριθμού των φύλλων. Η μίξη χρωματιστών και λευκών ρούχων να γίνεται με τη δέουσα προσοχή. Τα καινούρια χρωματιστά ρούχα θα πρέπει να πλένονται χωριστά τουλάχιστον στις 6 πρώτες πλύσεις. Η αποτελεσματικότητα δεν εγγυάται εάν αριθμός των φύλλων που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν αρκετός. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή πλυντηρίου. Μακριά από παιδιά. Περιέχει ίνες κυτταρίνη. Τα σεντόνια, οι πετσέτες και τα τζιν θα πρέπει πάντα χωριστά. Η αποτελεσματικότητα δεν εγγυάται εκεί όπου ξεβάφουν μεγάλες ποσότητες χρωμάτων από ενδύματα με ανεξίτηλου χρώματος. Πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή πλυντηρίου.