Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Αλφαμέγα Χρωματομαγνήτης 30 Φύλλα

851910
Υπέρ-απορροφητικές ίνες για μέγιστη προστασία και ζωντανά χρώματα. 6 Δράσεις σε 1.
Πριν τη χρήση 1. Τοποθετείτε τα φύλλα στον κάδο του πλυντηρίου πριν τα ρούχα. Χρησιμοποιείστε 3-4 φύλλα για καινούρια και σκούρα υφάσματα. 2. Χρησιμοποιείστε το απορρυπαντικό και το πρόγραμμα πλύσης που χρησιμοποιείτε ως συνήθως. 3. Αφαιρέστε τα φύλλα μετά την πλύση.
Χώρα Κίνα
Κατασκευαστής Παράγεται & Συσκευάζεται στην Κίνα για τις Υπεραγορές αλφαμέγα. Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΤΔ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ 10, 1ος ΟΡΟΦΟΣ, 2024 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ, ΤΗΛ: 77000088
Additional Attributes Κατάλληλο για πλύσιμο στο χέρι και για πλυντήριο σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές και όλα τα υφάσματα.
Net Contents 30 Sheets / Φύλλα
Contains Ίνες κυτταρίνης. Μεταξύ άλλων συστατικών <5% μη ιονικό επιφανειοδραστικό.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Έντονα χρωματισμένα, σκούρα, βαμβακερά και μη ανεξίτηλα χρωματιστά υφάσματα είναι πιο ευαίσθητα στους αποχρωματισμούς για αυτά συνιστάται η αύξηση του αριθμού φύλλων. Η μίξη χρωματιστών και λευκών ρούχων να γίνεται με τη δέουσα προσοχή. Τα καινούργια χρωματιστά ρούχα θα πρέπει να πλένονται ξεχωριστά για τις πρώτες 6 τουλάχιστον πλύσεις. Τα σεντόνια, οι πετσέτες και τα τζιν θα πρέπει πάντα να πλένονται χωριστά. Η αποτελεσματικότητα δεν είναι εγγυημένη εκεί όπου ξεβάφουν μεγάλες ποσότητες χρωμάτων. Πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες τους κατασκευαστή πλυντηρίου. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Περιέχει ίνες κυτταρίνης.