Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

WaterWipes 4x60 Pieces

851980
Το WaterWipes τα πιο αγνά μωρομάντηλα του κόσμου, με 99,9% νερό και μια σταγόνα εκχύλισμα φρούτου. Τα υγρά μαντηλάκια μωρού είναι καθαρά, απαλά και ασφαλή για το πιο ευαίσθητο δέρμα, αλλά και τόσο βολικό όσο ένα συνηθισμένο μαντηλάκι. 240 μαντηλάκια - 4 πακέτα των 60 μαντηλάκια.
Πριν τη χρήση Ποτέ μην κόβετε το μεμονωμένο πακέτο ή μην μεταφέρετε τα μαντηλάκια σε άλλο δοχείο, καθώς η ακεραιότητα του προϊόντος θα διακυβευτεί και ενδέχεται να προκαλέσει αποχρωματισμό. Επειδή δεν χρησιμοποιούμε χημικές ουσίες για να «δεσμεύσουμε» το υγρό στα μαντηλάκια, το νερό του WaterWipes μπορεί μερικές φορές να μαζευτεί στο κάτω μέρος της συσκευασίας, κάνοντας τα πάνω μαντηλάκια να είναι λίγο στεγνά. Απλά αναποδογυρίστε τη συσκευασία και πιέστε μερικές φορές για να αναδιανείμετε το νερό.
Χώρα Ιρλανδία
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στην Ιρλανδία. Irish Breeze UC., Drogheda, Co. Louth, A92VX00, Ιρλανδία. Τηλ: +353 41 9877460.
Net Contents 4x60 Pieces / Τεμάχια
Ingredients Water(Aqua) 99,9%, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract 0.1% (Περιέχει ίχνη από Benzalkonium Chloride).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας